Loopbaanbegeleiding

Een job vinden die bij je past en je daar ook goed voelen is niet eenvoudig. In het ideale geval is je werk niet alleen een noodzakelijk kwaad waarmee je je rekeningen betaalt, maar ook een bron van vreugde en voldoening omdat je je er kan ontplooien en de wereld wat mooier kan maken met jouw talenten. In de realiteit loopt het echter vaak niet zo ideaal. Je kan te maken krijgen met:
– het gevoel je ding niet te kunnen doen op je werk
– stress en spanningen
– conflicten met collega’s of je werkgever 
– moeite om een goede balans te vinden tussen werk, gezin en/of hobby’s
– een knagend gevoel van onvrede en de vraag of je dit wel voor je verdere loopbaan wil blijven doen. 
– je over- of onderprikkeld voelen
– een gebrek aan geloof en vertrouwen in wat jij te bieden hebt
– moeite om keuzes te maken tussen de vele richtingen die je aantrekken
– …

Loopbaanbegeleiding kan helpen om weer met plezier naar je werk te gaan. Door in een veilige omgeving stil te staan bij wat er speelt, kom je op het spoor van welke zaken buiten jezelf (bv. een nieuwe job, een andere dienst, een bijberoep starten,…) en/of in jezelf (bv. meer echte ontspanning inbouwen, grenzen leren stellen, beter leren communiceren,…) je kan veranderen om meer werkgeluk te vinden. 

Loopbaanbegeleiding wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid. Ik ben aangesloten bij het loopbaancentrum Amaze-ing van waaruit ik je voor 40 euro 4u loopbaanbegeleiding kan aanbieden (met een maximum van 8u). Meer info hierover vind je op: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

vdab loopbaanbegeleiding

PRAKTISCH
– Ik maak deel uit van groepspraktijk Traject
– Locatie: Tiensesteenweg 1, 3010 Kessel-Lo
– Afspraken zijn mogelijk op dinsdagavond en donderdag- en vrijdagnamiddag