Rocking Pilgrim

Rocking Pilgrim
Uitgeverij Het Punt
ISBN 9789460794186
153 blz
Softcover
Cover-illustratie: Katrien Van obberghen
12+

18 euro

 

Op de achterflap

‘Jij bent als de zee,’ zei hij dan.
Niet begrijpend keek ik hem aan.

‘Je komt en gaat, je komt en gaat.’
Hij wachtte even en zocht naar woorden.
Fluisterde: ‘Ik wil dat je blijft.’

Marie verloor haar mama aan borstkanker toen ze acht jaar was. Nu gedraagt ze zich als een doodnormaal meisje, maar binnenin knaagt het. Als Petra, haar beste vriendin, aanpapt met de jongen waar ze al zo lang een boontje voor heeft, stort haar wereld in.
En dan komt Wolf in haar leven. Ze voelen zich onvermijdelijk tot elkaar aangetrokken, maar toch is het niet evident om de weg naar elkaar te vinden. Gelukkig is er Rosalinda, een oud vrouwtje dat ze regelmatig opzoekt in het rusthuis. Bij haar kan ze zichzelf zijn en komt ze tot rust.

Een hoopvol jeugdverhaal (12+) over rouw, verliefdheid en vriendschap.

Over het boek

“Ik heb je boek verslonden. Ik vond het heel mooi en vond het echt jammer toen het uit was.
Meisje, 12 jaar

“Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Wat was ik ontroerd door bepaalde passages. Nadat ik het uitgelezen had, zijn er al verschillende stukken uit het boek opnieuw door mijn hoofd gegaan. Dank je voor dit wonderlijke verhaal.”
Vrouw, 38 jaar

“Toegegeven, vanaf de eerste bladzijde zat ik in dit verhaal. Het was moeilijk om het opzij te leggen. Onnodig te zeggen dat ik het een sterk verhaal vind. Het is meeslepend, vlot geschreven en rijk. Het bevat meerdere thema’s, maar die zitten heel geloofwaardig in elkaar verweven. Marie is een geloofwaardig en herkenbaar personage, ze is een mooi rolmodel voor je doelpubliek. Dit boek kan voor hen echt een steun zijn.”
Sandrine Lambert, auteur en illustrator

“Uit… Het boek leest als een trein en heeft me echt geraakt… Lang niet meer zo moeten huilen bij een boek en ik vond het einde prachtig. Ik wou dat ik het als puber gelezen had. Er zit zoveel wijsheid in die ik toen goed had kunnen gebruiken.”
Katrien Van obberghen, Ateljee Heksenfee

“Ik ben al een paar avonden meegesleept in Marie haar verhaal en haar zoeken naar voluit leven. Spannend. Mooi geschreven! En veel herkenbare zaken, voor mezelf als tiener en als volwassene.”
Man, 36 jaar

“Ik heb je boek uitgelezen en was echt ontroerd.. Ik heb genoten van het verhaal en ook van de beschrijvingen van de personages. Het was voor mij herkenbaar en pakkend.”
Vrouw, 39 jaar

Bestellen?

Je kan Rocking Pilgrim bestellen door mij een mailtje te sturen (info@mariandegroof.be) met daarin het aantal boeken dat je wil bestellen en de vermelding van je postadres.
Na ontvangst van betaling (via overschrijving) verzend ik het boek via de post.
De prijs bedraagt 18 euro, inclusief btw en verzendingskosten in België (voor verzendingen naar Nederland bedragen de verzendingskosten 3 euro).