Welkom oud

Houd je van lezen? Van letters en woorden? Van verhalen? Van het ritselen van papier? Van urenlang wegduiken in een boek, opgekruld in de zetel, de tijd vergetend? Ken je de ervaring dat woorden of zinnen met je meereizen, als trouwe metgezellen, altijd paraat met wijsheid, kracht of moed op het moment dat je deze echt kan gebruiken?  

Houd je van schrijven? Van je hand over het papier voelen glijden en woorden te zien verschijnen? Van nieuwe werelden voor je geestesoog te zien ontluiken? Van al schrijvend kennis te maken met personen die misschien niet eens echt bestaan? Kan het schrijven van de juiste zin, het juiste woord je wel doen dansen van vreugde en geluk? 

Of wil je graag schrijven – een verhaal, een gedicht, een blog,… –  maar weet je niet waar te beginnen? Ben je bang dat wat je schrijft ‘niet goed (genoeg)’ zal zijn en begin je er daarom maar niet aan? Of wil je graag (meer) schrijven om jezelf beter te leren kennen en je innerlijke stem duidelijker te horen? 

Als je op minstens één van deze vragen een volmondige en enthousiaste ‘ja’ voelt, dan ben je hier op de goede plek! Maak het je gemakkelijk en reis met me mee!

Schrijven is als praten
maar dan zoveel gemakkelijker.

Lezen is als kijken, horen, proeven, ruiken, voelen,…
maar dan zoveel veiliger.

Schrijven en lezen
zijn als leren leven.